Mag ik mij even voorstellen: 

Ik ben Carla Hoogenboom, geboren en getogen in Roelofarendsveen. Getrouwd met Rémon Jonkman en moeder van 3 jongens.

Na de Mavo heb ik de kappersopleiding in Leiden gedaan en na het behalen van alle vakdiploma's en het ondernemersdiploma ben ik gaan werken bij een grote kapsalon in het dorp. Hier heb ik 15 jaar met plezier gewerkt.

Sinds 1 april 2001 run ik deze gezellige kleine kapsalon met alles erop en eraan. Hier werk ik met veel plezier voor jou aan een goede coupe met een mooie, professionele kleur en/of krul.

Mijn werk is mijn hobby en passie! Natuurlijk blijf ik op de hoogte van de nieuwste haarmode en volg ik regelmatig cursussen. Ik vind het een uitdaging om een hele nieuwe kleur te maken; van rood naar blond, van donker naar rood, meerdere kleuren, alles is mogelijk. Met de nieuwe kleuringen van megix is dit makkelijker en beter geworden. Het belangrijkste is dat het kapsel en de kleur bij je past. Bij de vorm van je gezicht en de kleur van je huid, maar ook bij jou type en karakter.

Sinds 2015 mag ik mijzelf hoofdhuidspecialist noemen. Deze cursus heb ik gevolgd bij Mediceuticals. Een merk met dè oplossing voor alle haar- en hoofdhuidproblemen.

No nonsense; je krijgt het kapsel wat jij wilt voor een eerlijke prijs.