Mag ik mij even voorstellen: 

Ik ben Carla Hoogenboom, geboren en getogen in Roelofarendsveen. Getrouwd met RĂ©mon Jonkman en moeder van 3 jongens.

Na de Mavo, en het behalen van alle vakdiploma's en het ondernemersdiploma ben ik gaan werken bij een grote kapsalon in het dorp. Hier heb ik 15 jaar met plezier gewerkt.

Sinds 1 april 2001 run ik deze gezellige kleine kapsalon met alles erop en eraan. Hier werk ik met veel plezier voor jou aan een goede coupe met een mooie, professionele kleur en/of krul.

Mijn werk is mijn hobby en passie! Natuurlijk blijf ik op de hoogte van de nieuwste haarmode en volg ik regelmatig cursussen. 

Nieuwe kleuren maken is een mooie uitdaging en met de komst van de nieuwe kleuringen van Megix is dit verbeterd: makkelijker, veiliger en sneller. 
Sommige mensen kiezen ervoor om te stoppen met kleuren. Ik help bij het maken van een plan om een kleuring eruit te laten groeien zonder voor gek te lopen. Het belangrijkste is dat het kapsel en de kleur bij je past. 

Sinds 2015 mag ik mijzelf hoofdhuidspecialist noemen. Deze cursus heb ik gevolgd bij Mediceuticals. Een merk met de oplossing voor alle haar- en hoofdhuidproblemen.

No nonsens; je krijgt het kapsel wat jij wilt voor een eerlijke prijs.